Stan: Ten produkt nie występuje już w magazynie
Nowy produkt
Salami rogal to jedno z najpopularniejszych salami. Odpowiednia długość dojrzewania oraz idealnie dobrane przyprawy w połączeniu z nietypowym kształtem sprawiają, że klienci bardzo często sięgają po ten produkt.
Data dostępności:
Wartości odżywcze1 porcja - 50 g
Przykładowa porcja: 1 porcja - 50 g
|
||
w 100 g | w porcji 50 g | |
Wartość energetyczna | 1899 kJ 454,00 kcal |
950 kJ 227,00 kcal |
Tłuszcz | 40,00 g | 20,00 g |
w tym: | ||
kwasy tłuszczowe nasycone | 16,00 g | 8,00 g |
Węglowodany | 3,60 g | 1,80 g |
w tym: | ||
cukry | 1,00 g | 0,50 g |
Białko | 20,00 g | 10,00 g |
Sól | 4,20 g | 2,10 g |
Sokołów S.A.
al. 550-lecia 1
08-300 Sokołów Podlaski
Pakowany w atmosferze ochronnej.Powstawanie białego nalotu jest procesem naturalnym i nie ma negatywnego wpływu na jakość produktu.Przechowywać w temperaturze od +2°C do +25°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni.Mała przyjemność? Mały głód? Wycieczka?Wrzuć porcję kabanosów do torby, czy plecaka i ruszaj w podróż. Codzienną lub wakacyjną...
Pakowany w atmosferze ochronnej.Przechowywać w temperaturze od +2°C do +25°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni. Powstawanie białego nalotu jest procesem naturalnym i nie ma negatywnego wpływu na jakość produktu.Długo suszyliśmy najlepsze mięso, aby każdy kęs kabanosów dostarczał intensywnych doznań smakowych i utwierdzał Cię w przekonaniu, że sięgasz po...
Pakowany w atmosferze ochronnej.Przechowywać w temperaturze od +2°C do +25°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni. Powstawanie białego nalotu jest procesem naturalnym i nie ma negatywnego wpływu na jakość produktu.Długo suszyliśmy najlepsze mięso, aby każdy kęs kabanosów dostarczał intensywnych doznań smakowych i utwierdzał Cię w przekonaniu, że sięgasz po...
Wyjątkowy wędzony produkt wśród wędlin surowych. Wyprodukowana na bazie najlepszego mięsa wieprzowego. Z wyczuwalnym aromatem gorczycy, pieprzu, majeranku oraz czosnku.
Wyrób drobiowo- wieprzowy homogenizowany z warzywami parzony, w osłonce niejadalnej.
Polędwica drobiowa przygotowana z mięsa z fileta z kurczaka. Zawiera tylko 2% tłuszczu. Idealna na śniadanie.
Smaczny pasztet wieprzowy. Polecany na kanapki.
Zadowoli wyszukane gusta prawdziwych koneserów surowych wędlin, niepowtarzalny smak i ciemnobrązową barwę zawdzięcza wędzeniu za pomocą zimnego dymu.