Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 8
Przepisy: Wypróbuj nasz przepis
1 opakowanie Twarogu na sernik,
1 szklanka cukru,
7 jajek,
½ kostki masła Włoszczowskiego extra,
1 budyń śmietankowy, aromat cytrynowy
Formę wyłożyć herbatnikami lub kruchym ciastem. Żółtka oddzielić od białek, dodać cukier i ubijać do puszystości. Następnie dodać masło i ucierając dodawać masę twarogową, budyń i aromat. Na koniec ubić białka jajek i delikatnie wymieszać z utartą masą. Wyłożyć na blachę i piec 60 minut w temperaturze 180-200 °C.
Smacznego!
Wymiar liczbowy: 1
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce
Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze od 0°C do 8°C.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Twaróg na sernik. Termizowany
nie wymaga mielenia
łagodny w smaku
super bezpieczne zamknięcie
Rozmiar opakowania: 1
Jednostka (tekst opisowy): kg