Opis produktu: Niezawodny sposób na bitą śmietanę? Nasz produkt zapewni sztywną konsystencję, dzięki czemu biszkopt nie przesiąknie. Zrób pyszny deser sobie lub swoim bliskim, ot tak... prosto z serca.
Zboża zawierające gluten: Może zawierać
Jaja: Może zawierać
Orzechy: Może zawierać
Orzeszki ziemne: Może zawierać
Sezam: Może zawierać
Soja: Może zawierać
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
glukoza
skrobia modyfikowana ziemniaczana
Tekst dotyczący alergenów: Produkt może zawierać gluten, jaja, soję, orzechy, orzeszki ziemne i nasiona sezamu.
Wymiar liczbowy: 13
Przygotowanie i stosowanie: Przygotuj: 250 ml śmietany 30% tł., 2 łyżeczki (10 g) cukru pudru
1. Do wysokiego naczynia wlej dobrze schłodzoną śmietanę.
2. Ubijaj mikserem do uzyskania sztywnej konsystencji
3. Wsyp zawartość torebki (wymieszaną z cukrem pudrem) i chwilę miksuj.
4. Schłódź w lodówce.
Dobre rady:
- Jeśli chcesz uzyskać lekką, a jednocześnie sztywną konsystencję - użyj śmietany 36% tł. (nie ubijaj zbyt długo, bo się zmaśli).
- Krem będzie się dobrze trzymał ciasta, jeżeli posypiesz je niewielką ilością mixu.
- Owoce zachowają świeżość, a biszkopt nimi nie nasiąknie, jeżeli wymieszasz je z drugim opakowaniem mixu.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Zagęstnik do śmietany w proszku.
niezawodny
na 250 ml śmietany
Rozmiar opakowania: 13
Jednostka (tekst opisowy): g