Opis produktu: 8 rodzajów specjałów czekoladowych
Nugatowa, Śmietankowa, Orzechowo-migdałowa, Pralinowa, Deserowa mleczna, Marcepanowa, Mus czekoladowy, Kawowo-śmietankowa
Migdały: Zawiera
Jaja: Może zawierać
Orzechy laskowe: Zawiera
Mleko: Zawiera
Orzechy: Może zawierać
Orzeszki ziemne: Może zawierać
Soja: Zawiera
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
cukier
tłuszcz kakaowy
miazga kakaowa
mleko pełne w proszku
tłuszcze roślinne (palmowy, shea)
orzechy laskowe (3,8%)
migdały (3,4%)
pełnotłuste mleko w proszku
odtłuszczone mleko w proszku
laktoza (z mleka)
maślanka w proszku (z mleka)
tłuszcz mleczny
dekstroza
kakao niskotłuszczowe
fruktoza
emulgator: lecytyny (soja)
syrop glukozowy
syrop z cukru inwertowanego
kawa
aromaty
sól
Czekolada mleczna z nadzieniem nugatowym: masa kakaowa minimum 32%; czekolada śmietankowa: masa kakaowa minimum 32%; czekolada mleczna z orzechami i migdałami: masa kakaowa minimum 32%; czekolada mleczna z nadzieniem pralinowym: masa kakaowa minimum 32%; czekolada mleczna deserowa: masa kakaowa minimum 45%; czekolada deserowa z nadzieniem marcepanowym: masa kakaowa minimum 50%; czekolada deserowa z musem czekoladowym: masa kakaowa minimum 50%; biała czekolada i czekolada kawowo-śmietankowa: czekolada śmietankowa: masa kakaowa minimum 32%; biała czekolada: masa kakaowa minimum 28%
Tekst dotyczący alergenów: Wszystkie rodzaje mogą zawierać także orzechy laskowe, migdały, orzeszki ziemne, inne orzechy oraz jaja.